Marraskuun jo pimenevässä illassa Viialan Metsälinnassa tapasivat toisensa Adja ( Eidalun Onnenkantama) ja Omppu (Seitavuoren Taikakuu). Adja viehkeään tapaansa leikitti tapaamaansa komeaa ja muhkeaturkkista Omppua. Leikillään vauhdikas, siro Adja vallottautui Omppu-herran suosioon. Ihan molemminpuolista tykästymistä se oli ensisilmäyksellä - yhä pimenevässä marraskuisessa illassa mukavalla lumisella alustalla. Pariskunta kuiskutteli toistensa korviin jo suunnitelman seuraavasta tapaamiskerrasta ja täytyihän siihen myöntyä - siispä isänpäivän kunniaksi ajelemme Adjan kanssa uudelleen Ompun luokse Viialaan. 

 

 kuva Adjan perhe

Adja (Eidalun Onnenkantama) on nyt 2.5 vuotias kaunis, parkki vaalein merkein paimensukuistyttö. Adja on avoin ja ystävällinen, vilkas ja rohkea, kauniisti käyttäytyvä ja tottelevainen neitokainen. Oma perhe on Adjan kanssa tokoillut ja myös agilityn alkeita ovat käyneet harjoittelemassa. Adja on päässyt  myös talleille hevosia ihastelemaan oman emäntänsä kanssa. Lisäksi vilkas piirtopäätyttö rakastaa uimista. Adja asuu Espoossa Annan ja Tommin perheenjäsenenä. Pentueensa Adja tulee kuitenkin synnyttämään ja kasvattamaan omaan pentukotiinsa Hämeenlinnaan Nereaneidon kenneliin.

Adja on pevisatarkattu: silmät 30.10.10 toistamiseen terveet, lonkat C/C, polvet 0-0, kyynärät 0-0, PRA-A.

Adja on muutenkin ollut terve, mitään ylimääräisiä eläinlääkärikäyntejä ei rokotusvisiittejä lukuunottamtta ole tarvittu.

Näyttelyssä Adja kävi kesällä 2009 esiintymässä kauniisti ja tuloksena JUN-EH. 

 

 kuva Seitavuoren kennel

Omppu (Seitavuoren Taikakuu) on 5.5 vuotias, upea, muhkeaturkkinen herrasmies Viialasta. Omppu on kertakaikkisen sympaattinen, avoin ja ystävällisen rauhaisa rapsutuksia rakastava paimensukuispoika. Omppu on musta vaalein merkein, vankkarakenteinen ja sopivan matalaryhtinen uros. Ompulla on kaksi aiempaa pentuetta: ensimmäinen Seitavuoren kennelissä ja jälkimmäinen Riihisillan kennelissä. Omppu asustaa Seitavuoren kennelissä yhtenä lauman jäsenistä ja paimennettavana on myös perheen pienet lapset.

Omppu on pevisatarkattu: silmät terveet (viimeksi 4/10), lonkat A/A, polvet 0-0, PRA-A.

Näyttelystä NUO-H

 

Adja ja Omppu 14.11.10 kuvin

 

 

  

 

Nereaneidon ja Eidalunin yhteistyötä:

Adjan ja Ompun pentue on hyvää jatkoa Eidalun kennelin Anun ja minun jo vuosia kestäneelle yhteistyölle. Adjahan on meidän yhteinen sijoitustyttömme Nereni toisesta pentueesta (Piiparipojan Nerea x Taapanterin Hulivili). Pentue syntyy ja kasvaa siis Hämeenlinnassa Nereaneidon kennelissä, jonka nimiin pentue myös rekisteröidään. Tammikuun 2011 puolivälissä odottelemme sitten Taika-pentujen esiin marssia... toki malttamattomina jo joulukuulla käväisemme Espoossa eläinlääkärin ultraäänilaitteen näyttöä tiirailemassa.

Lisätietoja voit kysellä Nereaneidon kennelistä: [email protected]  ja iltaisin 050-5728948

Kyselyihin vastaa myös mielellään Eidalun kennel, jonka yhteytiedot löytyvät: www.eidalun.fi