Adjalla alkaa mukavasti olla 7 tiineysviikkoa takanapäin ja pari vielä edessä. Aiemmin niin hoikka neitokainen on lupaavasti pyöristynyt. Kuvat eivät Adjan perheen mukaan tee oikeutta Adjan muhkealle olemukselle: Adja näyttää ja tuntuu paljon isommalta livenä :)

Ruokahalu on ollut mahtava alun tiineyspahoinvoinnin helpotettua. Ratkaiseva ruokahalun lisääntyminen alkoi 5. viikolla ja Adja on suorastaan kokeillut kerjäämisen taitoja. Nyt jälleen on ollut havatttavisssa pientä tasaantumista ruokahaluissa; epäilenpä, että maha alkaa tuntua sen verran täydeltä, että ruoka- annosten kertakokoa täytyy pienennellä ja kertoja sitten vain lisätä! Tiineysnärästyshän ei ole mitenkään kivaa. Lenkillä vauhti on alkanut hiipua ja haisteltavaa tuntuu kummasti löytyvän kovin tiheästi - energinen tyttömme on rauhoittunut.

Masukarvat ovat tipahtaneet vähemmäksi ja kaunista pyöristynyttä masua toki kelpaa esitellä!

Mutta odottavan aika on pitkä...... vielä saamme parisen viikoa jännittää Ompun ja Adjan pentusten esiinsukellusta. Kasailemme pentulaatikkoa ja valmistelemme Adjalle rauhallista synnytyshuonetta, joka sittemmin muuttuu pentujen hoivahuoneeksi. Toki huonehan on Adjalle tuttu omista pentuajoista :)