Kadonneen vyötärön salaisuus...

 

 

Niehkulla on tiineysviikkoja seitsemän täynnä. Päivä päivältä Niehkun masu pyöristyy ihan silmissä. Aiemmin niin hoikka neitokainen on menettänyt vyötärölinjansa :)

Ruokahalu on ollut erinomaisen hyvä koko tiineyden ajan. Ainoastaan tiineyden neljännellä viikolla aamuisin Niehkua sai houkutella ruokakupille, mutta kyllä kuppi silloinkin tyhjeni - vaikkakin hitaammin. Nyt kuppi nuollaan viimeistä murua myöten huolellisesti tyhjäksi. Aamupahoinvoinnin sijaan on selvästi alkanut esiintyä röyhtäilyä ja närästystä - joten ruoka sitten tarjoillaan useamassa, pienemmässä erässä.

Lenkillä Niehku tassuttelee edelleen omaan rivakkaan tyyliinsä. Pihallakin juoksennellaan vielä Neren ja Nallen kera - tosin yhä useammin havaitsee pihalla Niehkun, joka istuskelee paikallaan maisemia tähyillen.

 

 

Odottavan aika on pitkä..... parisen viikkoa vielä odotellaan pentusten esiinsukellusta.

Viikonloppuma kasailemme pentulaatikon ja laitamme pentuhuoneen valmiiksi. Siitä kun on tehtävä uteliaan ja rohkelikon norjalaisen metsäkissan - Saagan - loitolla pitävä. No porttien pitävyys tuli testattua tammikuulla Adja hoidellessa Taikapentuettaan täällä.

Niehku saa sitten rauhassa tutustua pentulaatikkoon ja keskittyä tuleviin tapahtumiin..

 

Meidäthän tavoittaa ja mielellämme annamme lisätietoja tästä tulevasta pentueesta:

[email protected]. fi  tai puhelimitse 050- 5728948