Pienet Haaveet kasvavat....

 

 

Pentulaatikossa tuhisee tyytyväinen viisikko. Niehku hoivaa pentusiaan huolella ja rakkaudella. Laatikosta ei poistuta kuin pikaisesti piha-asioille. Ruoka ja juomakin tarjoillaa mamma- koiralle pentulaatikkoon - meillä on siis täyden palvelun hotelli :)

 

Tässä on pentuja 2861g verran

 

Kaikkien painot nousevat hyvin ja tasaisesti. Maitobaarilla vieraillaan ahkerasti. Nälän yllättäessä, pienillä tassuilla viipotetaan ryömintä tekniikkaa käyttäen vauhdilla kohti maitoisia tuoksuja. Hetken kuuluu vikinää ja vinkunaa, kunnes jokainen on löytänyt mieleisen nisän ja sitten kuuluukin antaumuksellinen tuhina hännät vipottaen. Masut pulleina viisikko sitten uinahtaa pentu-uniin... Ja nukkuessakin pienet tassut välillä vipottaa, kuuluu pieniä haukahduksia, vingahduksia - unia katsellaan.

 

Poika 2 huolinnassa...

Ja sitten vuorossa poika 1

Poika 4 vielä uinailee...

Kuten myös sisko ja sen veli. Tyttö vasemmalla ja Poika 3 oikealla

Pojat maitobaarilla...

Tyttö kauneusunillaan...

Ja ylpeä Niehku mamma viisikkonsa kera

 

Pentujen väritykset alkavat pikkuhiljaa tulla esiin:  yhdelle, jos toiselle alkaa ilmaantua vaalennusta tassuihin, poskille...  Muutamalla on aivan upea kuparinhohtoinen sävy niska ja selkäkarvoissa... Ja kun mennään päiviä ja viikoja eteenpäin ei niitä enää samoiksi pikkupötkylöiksi tunnistakaan... 

Pentulaatikon äärellä aika kuluu...