Komeat Nallenpojat ja kaunis Haaveen Helinä ovat jo kaksiviikkoisia

 

 

Pentulaatikosta löytyy vihdoinkin jo aivan koirapennun näköisiä, vauhdikkaita karvatassuja. Silmät aukesivat kaikilla päivinä 10-12 ja nyt sitten maailmaa katsellaan sinisilmäisesti - tosin vielä hieman sumuisesti - mutta kyllä se katse viikon aikana kirkastuu.

 

Korvat alkavat myös vähitellen aueta ja laatikon reunalla jutustelu aikaansaa kuhinaa uinailevaan pentukasaan. Päät nousevat toiveikkaasti ylös ja pienille tassuille noustaan tomerasti ja liikkeelle lähdetään huojahdellen tasapainoa hakien. 

 

Utelias Saaga- norjalainen metsäkissamme - on saanut käväistä ihmettelemässä laatikon reunalla: " On siellä viisi häntää, kaikilla neljä tassua ja kaksi korvaa. Hei, avatkaapas nyt ne silmänne, niin näen oletteko yhtä sinisilmäisiä kuin Adjan Taikapennut."

 

Ja Haaveen pennut kurkistelevat sinisilmäisesti..

 

Pennut harjoittelevat myös ahkerasti istumista. Taidonnäytteen antaa poika 2

Pitää aloittaa myös maistelu, haistelu-harjoitteet. Kaverin niskaturkkiin on mukava upottaa vielä hampaattomat ikenet - mutta pian ne naskalit suuhun ilmestyvät. Tässä pojat 4 ja 2 .

Kieriskely, venyttely on niin ihanaa; poika 1

Tyttö ja poika 3 tutkimusretkellä

 

Osataan sitä myös haukotella oikein leveästi, kun uni alkaa painaa kaiken riekunnan jälkeen.

Ja sitten alkaa kuulua tasainen unituhina karvakasasta.

 

Kunnes on jälleen ruoka-aika ja Niehku astuu pesälaatikkoon. Ensin Niehku haistaa pentuset pissaattaakseen ne. Viisikko on samantien hereillä ja alkaa melkoinen hyörinä laatikossa, kun ne yrittäävät rynnistää nisille. Niehku parka yrittää asettua makuulle ilman, että kukaan jää alle - aikamoinen taidonnäyte ja vaatii kyllä onnistukseen muutaman pyörähdyksen laatikossa.

 

Lopulta onnistuneesti imetysmakuuasento saavutettu ja pennut nautiskelevat ateriansa ynisten tyytyväisinä. Niin antaumuksella nautiskellen, että kaikkien painot ovat tänään jo yli 1.2kg.

 

Hellän huolenpidon aika.

Pennut puhdistetaan perusteellisesti edestä...

... ja takaa.

Tyttö osaa oikein söpöstely taidon. Varmimmin tytön löytää makoilemasta Niehkun tassulta. 

 

Hetken vielä siniset silmät killittävät, kunnes levätään ja keräillään voimia...

Unituhinaa - Haaveet 2 viikkoa

Sisko ja sen lempi-veli :)