Ilmassa väreilee Haaveiden taikaa, vauhdikasta Joulun aikaa....

 

Hei, täältä tullaan maailma! Haaveet päättivät viikon aikana lähteä valloitusretkilleen - kun pentulaatikko ei enää riittä.

4- viikkoisten koiranpentujen elämä on touhua täynnä. Taitoja pitää harjoittaa ahkerasti. Heidän pitää näyttää ja kuulostaa jo ihan pieniltä koirilta. Viikon aikana pentuhuone siis valloitettiin, liukas puulattiakaan ei enää estänyt etenemistä. Yöksi pienet vielä päätyivät pentulaatikon suojaan, mutta sehän on "vauvojen" sänky, joten isot pienet koiranalut päättivät nukkua jo viime yönsä Niehkun kainalossa "isojen" petillä huovan päällä.

Kaverinhan saa parhaiten hereille, kun käy vähän upottamassa naskalihampaita kuonoon, korvalehteen, selkävilloihin... Viikon kuluessa pennuille puhkesi suuhun koko kalustollinen pieniä teräviä hampaita - Niehkukin oli hätää kärsimässä ja suunnitteli jo luopuvansa koko hommasta. Pennut kun nappasivat nisästä kiinni nälissään hieman kovakouraisesti. No onneksi Niehku kuitenkin päätti uhrautua muutamien keskusteluiden, rauhoitteluiden, kehuskeluiden... jälkeen. Hammaskalustolle yritin viikolla etsikellä sopivampaa hommaa, broilerin siipiä, mutta kaupat olivat jostakin kumman syystä keskittyneet enemmän tuohon porsaspuolen myyntiin. Tulisia siipiä olisi ollut tarjolla, mutta ei nyt vielä! 

Lelut ovat löytyneet ja niitä retuutellaan, maistellaan, pureskellaan, kanniskellaan... myös maton hapsut ovat löytäneet tiensä pentujen hampaisiin. Eikä meikäläisen varpaat ja nilkatkaan ole säästyneet.

Tyttö, poika 2 ja poika 4 vauhdissa

Ei saa purra!

Veljekset 2 ja 4 painimatsin erä 5

Tyttö ja poika 3 harjoittaa taitojaan.

Mikäs sen mukavampaa, kuin kellistää yksi yhdessä. Poika 1 saa tuta veljien hyökkäyksen.

Maailmanvalloitus vaatii energiaa. Annos kana-piimäseosta upposi tutkimusmatkailijoiden suuhun nopeasti. Kaikki tiesivät miten ruoka kuuluu ammentaa pieneltä lautaselta suuhun ja niellä masuun - keskittyneesti, hiljaa tuhisten...

Onkohan siskon lautasella varmasti samaa mössöä?

Hyvää.. tassut pysyivät juuri siinä asennossa mihin ne sattuivat jäämään, kun ateriointi alkoi :)

Jälkiruoka toki kuluu menuuseen.

 Niehku opettaa, että ruuan jälkeen on hyvä ottaa vesihuikat - poika 2 opissa

Sitten vielä jälkiruuan jälkiruuaksi meikäläisen housun l...

Jouluaattona Haaveet kohtasivat Nereaneitolan muut tontut. Saaga, Nere ja Nalle käväisivät tervehtimässä. Saaga kuljeskeli ympäri huonetta kaikessa rauhassa, yksi pennuista kävi tekemässä lähempää tuttavuutta, mutta muut keskittyivät pehmoleluihinsa.

Nere totesi, että ihan tavallisia rasittavia koiranpennun alkuja - onneksi portista pääsee myös ulos..

Pentulaatikko on tyhjä, sinnehän voisi hypätä turvaan häntäkarvoihin takertuvia pentuja... ja Nalle poikamme näytti jälleen ihan kauhistuneelta - eihän pentujen hoito nyt miesten hommaa ole!

Poika 1 - energinen ja rohkean reipas tiikerinkesyttäjä

Poika 2 kokeilee myös tiikerinmetsästystä muristen ja haukkuen

Tämän tutkimusmatkailijan uni yllätti. Poika 3 rentoutuu ennen seuraavaa leikkituokiota

Poika 4 ja vaikea valinta - kumpikohan lelu olisi kivempi

Tämä neiti ei kainostele - tiikeristä otetaan tukeva takakankkuote ja sitten ravistetaan

Jollei uni yllätä kesken leikin tyttöstä

Pojat 2 ja 4

Ja koko kasa 4- viikoisia Haaveita; helinää, aatosta, aarretta, voittoa, onnea....