Seitsemän viikkoa - Haaveiden on aika suunnata katse tulevaisuuteen....

 

 

 

Viikon aikana on ehditty puuhastella moninaista vauhdikasta, äänekästä, lumista - koiranpentumaista juttua. Viikon lumituiskut ja lumikinosten ilmaantuminen pihaan on ollut Haaveiden mielestä aivan huippua! 

Nanouk on harjoitellut ulkoilua pannan ja myös valjaiden kanssa - eikä ne pikkuneidin menoa haittaa lainkaan. 

 

Onni puolestaan harjoitteli Niehkun kanssa emonsa lempipuuhastelua - kaivamista. Kaksikko sai lumikasaan oikein sopivan koirankokoisen onkalon - lumi pöllysi, kun kaksikko kaivoi.

Onni on pätevä koiranalku!

Jos tuon lumivuoren päälle kiipeäisin...

 

Aatos juoksi vauhdikkaasti lumihangessa Niehkun perässä, nuuski ja maisteli ja löysi kuin löysikin aarteita lumen joukosta - ihania risuja!

Aatos vauhdissa.....

 

Niehku päätti antaa oikein kunnon lumipesut Aarteelle. Pentu pyöri lumessa, vähän ravisteli suuremmat lumet turkista ja matka jatkui..

Aarre löysi myös aarteen.

 

Niehku totesi, että Naavalla on ihan oikeanlaiset jutut menossa - "isot" pojat osaavat tehdä tarpeensa myös lumialustalle!

Sitten voitaisiin leikkiä..

Tai ihan vaan söpöstellä... kuvattavana :)

 

Aika kuluu aina ihan liian nopeasti. Pienet marsua muistuttavat pötkylät muuttuvat pehmoisiksi koiranpennuiksi ja ihan liian pian niistä on aika päästää irti. On aika luopua Haaveista...

Viisikko vielä kasassa maitobaarilla ja aamuaterialla.

Muutamat leikit ennenkuin osa suunnistaa omien perheidensä pariin..

Siskon ja sen lempi-veljen painimatsi

Nereaneidon Haaveen Aarre otti rennosti tiedon vastaan, että tänään on aika matkustaa Tervakoskelle lapsiperheen omaksi odotetuksi perheenjäseneksi. Ja pentutestin perusteella Aarteesta tulee mitä mainioin koira lasten kaveriksi. Aarre tulee oppimaan nimen Mosku!

Mosku rentona :)

Aatos ja Nanouk uinailevat

Nereaneidon Haaveen Aatos päätti hyvästellä oman emonsa ihan hellästi pusuttaen ja korvasta purren. Aatos on pentueen rauhallisin poika, joka rakastaa rapsutuksia ja syliä, ihmisen läheisyyttä. Aatoksesta tuleekin mitä mainioin eläkepäivien ystävä, varpaiden lämmittäjä. Aatos lähti Pekolaan ja vain parin kilometrin päässä asusteleekin Taikapennuista Nana - josko vaikka tapaisivat lenkillä :). Aatokselle oma emäntä toivoi saamenkielistä nimeä. Hänestä tulee Barfi eli pörröinen olento - hyvin kuvaavasti!

 

Ja vielä on Haaveita jäljellä....

 

Kolmikko jäljellä: Onni, Naava ja Nanouk. Heillä on vielä muutama päivä aikaa koetella Niehku-emon hermoja, harrastaa koiramaisen äänekkäitä leikkejä ja ilostuttaa meitä Nereaneitolaisia.

Onni

Nanouk

Naava

 

 

Oikein mukavaa jatkoa Nereaneidon Haaveen Aarre, "Mosku" ja Nereaneidon Haaveen Aatos, "Barfi"!

Muistakaahan tulla piipahtamaan ja kertoilkaapa ahkerasti kuulumisia tänne Nereaneitolaan!