TÄÄLTÄ TULEE NUKKA!





Tämä reipas kermanvärinen Nukka saapui Nereaneitolaan 7 viikon ikäisenä vajaa viikko sitten. Nukka on virallisemmin Seitavuoren Hopeatee. Vanhempinaan Shacal Unelma, "Justiina" ja Seitavuoren Brutus, "Turo". Pentueeseen syntyi neljä pentua, joista 2 narttua ja 2 urosta; kolme kermanväristä ja yksi parkki vaalein merkein. Kun tämän neitokaisen kohdalla suunnitelmat muuttuivat varauksen peruuntuessa, ei tarvinnut kauan miettiä - hän vei sydämen mukanaan. 



Nere ja Niehku olivat mukana, kun hain pennun kotiin. Kotiin päästyämme Nukka lähti oitis tutkimusretkelle Niehkun kanssa....



... Neren kanssa - maailma on joskus mustavalkoinen :) ....



...... Nallen kanssa.

Toisin sanoen laumamme otti tulokkaan varsin sydämellisesti vastaan!




Nukka - no pitihän nimen olla tietenkin N- sarjaa..  Tämä kaunis kermanvärinen pentu ei kyllä pihatemmellysten jälkeen tule olemaan kovinkaan valkoinen - vaan tulee näyttämään lähinnä nukkavierulta, niin mikäs sen parempi nimi kuin Nukka.



Pihalla on paljon haisteltavaa, maisteltavaa...





Ja täältä tulee taas Nukka!





Nukka ei aikuisten koirien hurjaakaan leikkiä kavahtanut, olihan hän jo pentukodissaan Seitavuorella tottunut isoon laumaan paimensukuisia.



Yksi on kuitenkin ylitse muiden - Niehku. Niehku päätti adoptoida tyttösen itselleen. No kun kerran omat pentuset lähetettiin maailmalle, se ainokainen ihana tyttökin- Nanouk- , jota Niehku niin suurestii rakasti. Niehku leikittää kauniisti, antaa kiskoa poskivilloista, häntäkarvoista....



Leikitäänkö pallolla?





Niehku ja Nukka <3





Nereaneitolan tytöt Nere, Niehku ja Nukka...



.... ja ainut poika, Nalle.




On sanomattakin selvää....



Nukka on.... heart





Helmi - nuorin norjalaisista metsäkissoistamme - pentu vielä itsekin, päätti hyväksyä Nukan leikkikaverikseen. Kun yritän kieltää Nukkaa ajamasta kissoja takaa, niin selän käännettyäni ajaakin Helmi Nukkaa takaa - se siitä koulutuksesta.









Niehku ja Nukka - hellästi



Uni yllättää välillä koko lauman. Eteisessä on viileä uinailla ja Nere tietenkin varaa itselleen paikan korkeammalta, porrasaskelmalta - rauha taattu!